(+40) 734.540.716

Learning by Having FUN – PM Galaxy

Learning by Having FUN – PM Galaxy

Vino alături de noi într-o călătorie de învățare, în cadrul unui workshop despre management de proiect, unde ghid ne va fi primul boardgame românesc creat pe această temă.

5-15 participanți
in-house
200 € + TVA

Obiectivul principal al acestui workshop constă în prezentarea într-un mod inedit, a cunoștințelor de bază din managementul proiectelor, precum și a celor mai bune practici în domeniu. Boardgame-ul PM Galaxy își propune să testeze cunoștințele și abilitățile de management de proiect, într-un mod distractiv, pe un traseu plin de provocări, în care singura constantă este lupta pentru resurse.

Un joc plin de bună dispoziție și momente de AHA! legate de bune practici în Managementul Proiectelor.

Aducem un plus de culoare modalităților tradiționale de instruire, bazându-ne pe dinamism, interactivitate, învățare activă și bună dispoziție. Credem cu tărie în puterea jocului, a metaforei și în inteligența participanților. Sesiunile noastre de instruire nu sunt și nu vor fi niciodată plictisitoare.

În prima jumătate a zilei va fi realizată o trecere în revistă a teoriei, iar în partea a doua cunoștințele sunt reluate în joc.

Nu există cerințe preliminare pentru parcurgerea acestui curs, e bine însă să te gândești la întrebările pe care le ai cu privire la provocările pe care le întâmpini în gestionarea proiectelor tale.

Învățare prin experimentare și amuzament

  • Implicarea ”jucătorilor” în situații concrete de proiect în care sunt necesare decizii de management ale proiectelor/echipei
  • Conștientizarea importanței unor decizii luate pe parcursul proiectului și a implicațiilor acestora pentru finalizarea cu succes a proiectului
  • Colaborare între echipele de proiect pentru gestionarea resurselor limitate
  • Recapitularea cunoștințelor de bază de managementul proiectelor
  • Prezentări, discuţii, interpretări, exemple, studii de caz;
  • „Learning by having fun” – sesiune de recapitulare și fixare a cunoștințelor cu ajutorul unui boardgame pe teme de managementul proiectelor (PM Galaxy Boardgame)
  • Curs finalizat cu diplomă de participare emisă de Colors in Projects (cu recunoaștere internațională – PMI).
  • 7 ore contact direct eligibile pentru înscrierea la examenele PMI;
  • 7 PDU-uri pentru persoanele certificate PMI.

project management institute
Colors in Projects (Confucius Consulting SRL) a fost auditată şi recunoscută ca Global Registered Education Provider (R.E.P.) de către Project Management Institute (PMI).