Peer feedback în echipe Agile
MEETUP: Peer feedback în echipe Agile

9 Decembrie I 18:30 – 20.30

Înscrie-te aici!

Termenul “peer feedback” sună bine iar conceptul pare simplu și ușor de pus în aplicare. Teoretic, căci practica este cea care ne dă peste cap. Aplicarea presupune un nivel ridicat de încredere în echipă, presupune un mediu în care fiecare are deschidere atât în a-și exprima părerile, cât și în a le asculta pe ale celorlalți. Întrebarea esențială pe care ne-o punem într-un astfel de mediu este “cum aș putea să …?” și implică un efort în a căuta mereu posibilități de optimizare plecând de la ideile exprimate de colegi.

Astfel de discuții însă nu se nasc spontan, e nevoie de pregătire, de “încălzirea” mediului, de un focus continuu pentru construirea mediului adecvat. Cum ajungem să ne dăm feedback continuu, să nu așteptăm “evaluări de final de an” și cum afectează asta procesele din companie?
Florian ne propune câteva soluții în acest sens, experimentate și testate de el și echipele cu care a lucrat. Soluții pe care le poți aplica și tu în echipa/organizația ta, chiar de mâine.

Vom discuta cu Florian Georgescu, PMI-ACP, SPS dar și cu traineri și Agile Coach-i Colors in Projects: https://colorsinprojects.ro/despre-noi/traineri/