PM Galaxy® – A Project Management Board Game
MEETUP: PM Galaxy® – A Project Management Board Game

27 iulie I 18:30 – 20:30 I Online

Înscrie-te aici!

 

PM Galaxy® – A Project Management Board Game

Lucrezi pe proiecte și dorești să-ți recapitulezi cunoștințele de management de proiect?
Vino alături de noi într-o călătorie de învățare experiențială prin Galaxia Proiectelor. Ghidul nostru, un Board Game pe teme de Management de Proiect: PM Galaxy®, un joc colaborativ și competitiv.
Jucătorii, alias Managerii de Proiect decid ce proiect vor să coordoneze și se străduiesc să îl conducă prin toate cele 5 etape din ciclul de viață al unui proiect, răspunzând la întrebări, adunând resurse, depășind provocări și colaborând cu ceilalți jucători.

Curios ce vei experimenta?
•  Vei fi implicat în situații reale de proiect în care sunt necesare decizii privind managementul proiectului/echipei.
•  Vei înțelege importanța deciziilor luate în timpul implementării proiectului și efectul pe care îl au asupra finalizării cu succes a proiectului.
•  Vei colabora cu celelalte echipe de proiect pentru gestionarea resurselor limitate.
•  Și nu în ultimul rând îți vei recapitularea conceptele de bază ale managementului de proiect.

Toate acestea într-o atmosferă incitantă și provocatoare alături de Daniela Ganea, Project Manager dar și traineri și Agile Coach-i Colors in Projects.

* În conformitate cu dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor (GDRP), vă informăm că acest eveniment va fi înregistrat iar adresa de email poate fi folosită ulterior în scopul trimiterii de newsletere. Vă informăm că aveți dreptul să vă retrageți oricând consimțământul printr-un simplu e-mail.