The Great Mindset Escape: Expanding your Horizons by Cultivating a Growth Mindset
MEETUP: The Great Mindset Escape: Expanding your Horizons by Cultivating a Growth Mindset

23 mai I 18:30 – 20:30

Înscrie-te aici!

 

Cu siguranță ai auzit cel puțin o dată în viață expresia ”Degeaba încerci, nu vei reuși, nu ești făcut/ă pentru asta” – fie că a venit de la un coleg, un manager, poate chiar părinte, sau chiar de la tine. Cum ar fi dacă ai afla că poți învăța orice, că îți poți dezvolta constant nivelul de inteligență, că determinarea, disciplina și mentalitatea sunt mai importante decât talentul?
Vino să aflăm împreună, experimentând prin joc, cum poți îmbrățișa un Growth Mindset, cum poți face primii pași către o călătorie de învățare continuă, unde vei face trecerea de la ”Nu știu să fac asta” la ”Nu știu să fac asta ÎNCĂ”.

Te așteptăm la The Great Mindset Escape: Expanding your Horizons by Cultivating a Growth Mindset – vei reuși să evadezi, împreună cu echipa ta, din capcanele credințelor limitative și să descoperiți indiciile către esența Growth Mindset.
Ce înseamnă, cum îl poți dezvolta, care sunt provocările care te pot descuraja, de ce este important să îl întreținem și cum ne poate schimba parcursul personal și profesional – toate acestea în următorul meetup Colors in Projects.

Ghid ne va fi Roxana Stăneiu, PMP, PSM I dar și traineri și Agile Coach-i Colors in Projects

Detalii:
– eveniment organizat în limba română
– evenimentul va fi înregistrat!