Alina Maria Uricec
ABOUT: Alina Maria Uricec
Alina Maria Uricec
DESPRE TRAINER
  • Specializat în: Managementul proiectelor, coaching individual și de echipă
  • Pasionat de: Teatru, lectură, psihologie

Cu o experiență de peste 12 ani în managementul proiectelor și o certificare internațională în domeniu (PMP), Alina a fost implicată în cadrul unor proiecte complexe finanțate de Comisia europeană, Banca Mondială, UNDP și UNICEF, atât în România cât și la nivel internațional. De-a lungul timpului a coordonat proiecte complexe, ocupând atât funcția de manager și director de proiect, cât și poziții de expert în proiecte de evaluare de programe, evaluare de proiecte, dezvoltare instituțională, îmbunătățire de procese și proceduri.

Din 2013 este cadru didactic asociat la SNSPA în cadrul masteratului de Managementul proiectelor (singurul masterat din S-E Europei acreditat PMI GAC) unde ține cursuri de managementul proiectelor și leadership și dezvoltare de echipe.

Alina deține o licență în drept, are un master în managementul proiectelor și a finalizat cursurile facultății de psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Astfel, îi sunt familiare atât aspectele tehnice legate de managementul proiectelor cât și resorturile fine ale modului în care oamenii funcționează atât individual cât și în relație cu ceilalți. Pregătirea multi-disciplinară îi permite să aducă, așadar, o abordare inovativă în prezentarea conceptelor de management și, nu în ultimul rând, să țină cont de cele mai noi abordări în ceea ce privește formarea adulților.

Cursuri:

  • Project Management – Practicing Tools & Techniques
  • Learning by Having FUN – PM Galaxy
  • Creative problem solving in project teams