Bogdan Mureșan
ABOUT: Bogdan Mureșan
Bogdan Mureșan
DESPRE TRAINER
  • Specializat în: Agile Project Management
  • Pasionat de: SSport, în special baschet, înot și pescuit. Super pasionat de cafea și latte art.

Cu o experiență de 25 de ani în dezvoltarea proiectelor software, am trecut încet de la partea tehnică la construirea produselor și a echipelor performante care le realizează, la crearea strategiilor de optimizare a proceselor de construire a produselor software și cel mai important la creșterea generațiilor următoare de lideri.

Experiența cu metodologii Agile se întinde pe ultimii 18 ani, când am făcut și trecerea către partea de leadership. Pasiunea de a scrie cod și de a construi produse s-a transformat în pasiunea de a construi echipe, a crește oameni cu care să construim cele mai bune produse. Am avut ocazia să lucrez împreună într-un mindset Agile în zeci de proiecte, de la proiecte mici la proiecte enterprise.

Mindset-ul Agile și colaborarea continuă mi-au cultivat pasiunea și un sens profund de împlinire personală în a împărți cunoștiințele cu cei din jur. Această pasiune m-a împins să particip ca speaker la diferite evenimente, să scriu articole în reviste de specialitate, să realizeze un blog și un podcast îimpreună cu prietenul și mentorul meu Dan Suciu și cel mai important să mă perfecționez ca trainer, consultant și strateg în special pe conceptele Agile dar nu numai.

Cursuri:

  • Agile First Encounter
  • Becoming a Great Product Owner
  • Kanban in action – Agile Approaches
  • Being an effective Scrum Master