Cristiana Bogățeanu
ABOUT: Cristiana Bogățeanu
Cristiana Bogățeanu
DESPRE TRAINER
  • Specializat în: Management de Proiect
  • Pasionat de: Antreprenoriat și robotică

Are peste 8 ani de experiență în scrierea și managementul proiectelor cu finanțare europeană, națională și privată. Pe parcursul acestor ani de experiență, Cristiana s-a implicat activ în realizarea conținutului necesar de training în funcție de analiza nevoilor de formare a resurselor umane și organizațiilor care au beneficiat de finanțare și a livrat cursuri de management și antreprenoriat pentru ONG-uri, sectorul public și companii din mediul privat.

Cristiana este un Manager de Proiect experimentat și cu un mindset antreprenorial. Iar printre nominalizari și titluri obținute de-alungul carierei sale se numără includerea în lista New Europe 100: eastern Europe’s emerging technology stars (Financial Times, noiembrie 2017), nominalizarea la Gala Forbes 30 sub 30 (Forbes, aprilie 2015), precum și titlul de “Most Influential Woman in Romania by SAP” obținut în cadrul Global Startup Awards (noiembrie, 2016).

În 2013, Cristiana a contribuit la fondarea companiei DeviceHub.net, unul dintre cele mai promițătoare startup-uri din România care a obținut finanțare privată de la grupul de investiții Deutsche Telekom.

Cristiana este Co-fondator Academia inventeaza.ro – organizație ce livrează cursuri de robotică și programare tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 17 ani, Co-fondator Zalmotek – organizație de prototipare hardware și software ce lucrează la nivel internațional (ex: Ministerul Fericirii Dubai) și Președinte al Centrului de Creație Tehnică pentru Tineret.

Deține atestare națională (ANC) în formare profesională și training, management de proiect și antreprenoriat.

Cursuri:

  • Learning by Having FUN – PM Galaxy
  • Project Management – Practicing Tools & Techniques