Cristiana Bogățeanu
ABOUT: Cristiana Bogățeanu
Cristiana Bogățeanu
DESPRE TRAINER
  • Specializat în: Management de Proiect
  • Pasionat de: Antreprenoriat și robotică

Cristiana Bogățeanu este un manager de proiect experimentat și cu un mindset antreprenorial.
Are peste 10 ani de experiență în scrierea și managementul proiectelor cu finanțare europeană, națională și privată. Cristiana s-a implicat activ în realizarea conținutului necesar de training și a livrat cursuri de management și antreprenoriat pentru ONG-uri, sectorul public și companii din mediul privat.

În 2011 a contribuit la înființarea primul hub educațional de IT pentru liceenii și studenții din România, cunoscut drept Centrul de Creație Tehnică pentru Tineret – inventeaza.ro ocupând funcția de Președinte al organizației.
În 2014, a contribuit la fondarea companiei DeviceHub.net, unul dintre cele mai promițătoare startup-uri din România care a obținut finanțare privată de la grupul de investiții Deutsche Telekom.
Iar, în perioada 2015 – 2018 a fost parte din echipa de co-fondatori a Academiei inventeaza.ro – și Co-fondator Zalmotek – organizație de prototipare hardware și software ce lucrează la nivel internațional (ex: Ministerul Fericirii Dubai).

Cu studii în Marketing, Comunicarea managerială și Resurse umane dar și Management de Proiect și Proces (MBA în cadrul Vienna Vienna University of Economics and Business), Cristiana a pus întotdeauna accent pe importanța managementului.

În contextul pandemic actual, a ales să se implice voluntar în calitate de manager de program în ceea ce a devenit cea mai mare mișcare de producere și trimitere viziere gratuite către cadrele medicale și tot personalul implicat în combatarea acestui virus SARS-CoV-2 (www.viziere.ro).

De asemenea, Cristiana deține atestare națională (ANC) în formare profesională și training, management de proiect și antreprenoriat.

Cursuri:

  • Learning by Having FUN – PM Galaxy
  • Project Management – Practicing Tools & Techniques