Roxana Stăneiu
ABOUT: Roxana Stăneiu
Roxana Stăneiu
DESPRE TRAINER
  • Specializat în: Project Management, Neuroleadership, Coaching
  • Pasionat de: Călătorii cu un rucsac în spate, parașutism, poezie

Cu o o experiență de peste 6 ani în management de proiect (atât Waterfall, cât și Agile), coaching și neuroleadership, Roxana spune că misiunea ei este cu, pentru și despre oameni. Curioasă, dornică mereu de învățare și gata oricând să iasă din zona de confort, Roxana a construit și condus echipe către realizarea unor proiecte cu impact semnificatinv în organizații, împreună cu parteneri naționali și internațioali, reușind să pună bazele unor parteneriate de lungă durată. Roxana combină bunele practici din managementul și leadershipul tradițional cu noi descoperiri din domeniul neurostiintei pentru a propune și dezvoltă noi abordări în gestionarea proiectelor și pentru creșterea oamenilor, toate pentru a spori peformanta echipelor de proiect și a organizațiilor.

Certificată Project Managemgent Professional (PMP) de către PMI Institute, împreună cu certificarea de NeuroMindfulness® Coach obținută în cadrul Neuromindfulness Institute Paris și completată de cea de Professional Scrum Master (PSM I) de la Scrum Institute, Roxana are abilitatea de a-și adapta stilul de comunicare, leadership și training în funcție de nevoile persoanelor alături de care lucrează. Experiență practică dobândită în organizații cu o creștere exponențială, alături de mentalitatea strategică și excelență operațională, o ajută pe Roxana să propună soluții și initative de dezvoltare care sunt dată-driven, ancorate în realitatea din teren și cu focus pe inovație.

În prezent, este doctorand în cadrul Facultății de Management SNSPA, construind o teză de doctorat axată pe Neuroleadership și Performanță Organizațională. Roxana a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE București, precum și programul de master Managementul Proiectelor din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA București).

Certificări:

    • PMP, PSM I.

Cursuri:

  • Kanban in action – Agile Approaches
  • Becoming a Great Product Owner
  • Being an effective Scrum Master
  • Project Management – Practicing Tools & Techniques
  • Agile First Encounter