Workshop Agile: Provocări în lumea Agile – A scala sau a nu scala
ABOUT: Workshop Agile: Provocări în lumea Agile – A scala sau a nu scala

Sînziana Popa, SPC, Senior Trainer & Agile Coach@ Colors in Projects

Sînziana are în spate peste 17 ani de experiență în livrarea de proiecte, atât pe abordare predictivă cât și folosind instrumentele Agile, inclusiv Agile at Scale. A parcurs multiple roluri în cadrul organizațiilor, începând cu primul job de dezvoltator, după absolvirea Facultății de Matematică, continuând cu cel de Analist de Business , unde și-a pus în valoare atât abilitățile de structurare a informațiilor cât și de comunicare directă cu clienții, până la rolul de Manager de Proiecte, responsabilă direct de calitatea livrării și motivarea echipelor sale.

Valorile pe care le exemplifică Sînziana sunt strâns legate de puterea experienței “în teren”, în lumea reală a proiectelor IT, de necesitatea evoluției și progresiei către noi instrumente și metodologii care să răspundă nevoilor unei industrii într-o continuă și accelerată schimbare, făcând asta cu maximă curiozitate față de procese noi, deschidere către experimentare și împărtășirea informaților și instrumentelor descoperite.

Workshop Agile: Provocări în lumea Agile – A scala sau a nu scala

…și cel mai important, Cum să facem Scalare.

Avem o cale clară în alegerea cadrului de scalare potrivit?
Înainte de a spune că aceasta este calea, trebuie să avem o imagine clară a provocărilor cu care ne vom confrunta cel mai probabil, și ce abordări posibile putem adopta.

Ce vom face timp de 2 ore? Vom juca un joc și vom avea o mulțime de discuții.
Va fi distractiv, va fi provocator, va fi zgomotos. 🙂