ARTICOLE
Venim în sprijinul tău cu articole din domeniu. Lectură plăcută!

Ai o întrebare?

Agile în Izolare I Partea 1
de Corina Tiganasu & Adela Rus
Munca Remote: Temeri justificate?
În ultimii ani, lumea IT a fost construită în jurul mindset-ului Agile.
Agile ne-a învățat despre avantajele echipelor colocate, cum să construim încrederea în echipă și maturizarea sa bazată pe Indivizi și Interacțiuni….
Agile în Izolare I Partea 2
de Corina Tiganasu & Adela Rus
Vizibilitatea muncii remote. Un task challenging în toată această perioadă de muncă 100% remote este să ne facem munca transparentă, din moment ce nu mai împarțim același spatiu fizic cu colegii de birou, fară ca ei să ne mai poată vedea acționând pe durata întregii zile…
Valorile Scrum, prin ochii unei echipe Agile
de Sorin Sfîrlogea
”Proiectele Agile” sunt acele proiecte derulate iterativ, în care responsabilitatea organizării și a livrării este încredințată direct echipei – nu au succes prin practicarea mecanică a unui proces descris de metodă…
Etnografia – o nouă abilitate în tolba managerului de proiect?
de Adina Grigoroiu
Oare câți dintre noi sunt familiari cu conceptul de cercetare etnografică? Sau câți dintre noi chiar folosesc această metodă pentru a ne înțelege mai bine clienții? Răspunsul s-ar putea să surprindă, deoarece practici precum UX (user experience design) sau Design Thinking au la bază chiar acest tip de cercetare….
Agile și adaptarea la schimbare
de Dan Suciu
Schimbarea reprezintă una dintre temele cel mai des abordate în ultimul timp într-o multitudine de studii, cărți, articole sau conferințe indiferent de domeniu. Fără doar și poate viața noastră personală și profesională este mai dinamică decât oricând, confruntându-ne zilnic cu situații noi, greu de prevăzut….
Să ne cunoaștem!
Unde te putem contacta?
Care este subiectul care te interesează?
Număr estimat de participanți?
Locație organizare curs?
Dacă nu ai găsit subiectul pe care îl căutai scrie-ne și spune-ne ce te interesează. Avem experiență în personalizarea cursurilor conform cerințelor clienților.

* Datele cu caracter personal furnizate sunt folosite pentru finalizarea procesului de înscriere, detalii logistice și sunt folosite în scopul emiterii facturii/contractului.

Termeni și condiții

Acest formular de înregistrare constituie un contract de vânzare-cumpărare de natură juridică între Confucius Consulting (Colors in Projects), denumit în continuare Furnizor, şi participantul la curs, denumit în continuare Client. Prin completarea şi trimiterea acestui formular, toate condițiile de mai jos sunt acceptate de comun acord şi cu bună-credinţă.

Termeni și condiții

1. Taxe: Taxa de înregistrare cuprinde contravaloarea materialelor de curs, pauzele de cafea și prânzul, dar exclude cheltuielile de cazare şi de călătorie. Cursul de schimb valutar EUR/RON/GBP este cursul de schimb BNR la data emiterii facturii.
2. Condiții de plată: După primirea formularului de înregistrare, toate plăţile trebuie făcute în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare. Toate plăţile trebuie să fie încasate înainte de începerea cursului. După înregistrare, plata trebuie executată conform condițiilor din prezentul Contract, indiferent de participarea sau neparticiparea ulterioară la curs. În cazul în care o parte a prețului stabilit în acest Contract reprezintă obiectul unor taxe naționale, locale, sau TVA, Furnizorul îşi rezervă dreptul de a adăuga aceste taxe la factura finală sau de a recupera sumele de la Client din momentul în care devin exigibile.
3. Anularea / Înlocuirea: Orice anulare primită în mai puțin de 2 zile lucrătoare înainte de curs presupune o obligație de plată din partea Clientului de 100%. Nu se va face nicio restituire, restituirea parţială sau orice ofertă alternativă. Înlocuirea unui participant este permisă prin furnizarea unui aviz în scris către Furnizor, nu mai târziu de 2 zile lucrătoare înainte de curs. Prin semnarea acestui formular de înregistrare clientul este de acord că, în caz de litigiu sau anulare, Furnizorul nu va fi capabil să își reducă pierderile cu mai puțin de 50% din valoarea totală a contractului. Dacă, din orice motiv Furnizorul decide să amâne sau să anuleze evenimentul, Furnizorul nu este responsabil pentru acoperirea biletului de avion, hotelului sau orice alt cost suportat de către Client.
4. Despăgubire: Furnizorul îşi rezervă dreptul de a modifica conținutul, data și locația cursului, dacă circumstanţele o cer. În astfel de cazuri nu se va aplica nicio penalizare și nu se va face nici o restituire, restituire parţială, sau ofertă alternativă. În cazul în care Furnizorul anulează permanent cursul din orice motiv şi cu condiţia ca acesta să nu fi fost amânat sau coroborat cu orice alt eveniment la o dată ulterioară, Clientul va primi plata integrală în termen de 14 zile lucrătoare de la data iniţială propusă a cursului.
5. Drepturi de autor: Toate drepturile de proprietate intelectuală în toate materialele produse şi distribuite de către Furnizor sunt rezervate în mod expres şi orice multiplicare, publicare sau distribuire neautorizată este interzisă fără acordul scris al Furnizorului.

Sunt de acord cu termenii și condițiile exprimate mai sus
General data protection regulation (GDPR)

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor (GDRP), vă solicităm consimțământul pentru folosirea datelor primite în scopul trimiterii de newsletere. Vă informăm că aveți dreptul să vă retrageți oricând consimțământul printr-un simplu e-mail.

Sunt de acord cu folosirea datelor personale