Mi-au zis că sunt Scrum Master. Și-acum ce…?
MEETUP: Mi-au zis că sunt Scrum Master. Și-acum ce…?

4 Aprilie I 18:30 – 20:00 I face-to-face

Mi-au zis că sunt Scrum Master. Și-acum ce…?
Clarificarea mandatului unui Scrum Master (uneori chiar Agile Coach)

 

Locație:
Fintech HUB, Chișinău

În calitate de Scrum Master (uneori chiar și Agile Coach), sprijinim și conducem fără autoritate și putere formală. În rolul nostru nu comandăm, nu constrângem și nu dorim să ne impunem. Cu atât mai mult, atunci când începem o nouă “misiune”, este important să clarificăm obiectivele acesteia cu toți cei implicați.

Te invităm să rezolvi alături de noi o serie de situații cu care se poate confrunta un Scrum Master (reale!).
Ce e important de agreat, care sunt pași concreți, care este comportamentul adecvat, la ce trebuie să fim atenți și ce capcane trebuie să evităm vor fi subiectele pe care vă veți spune părerea și pe care le veți dezbate cu Simona Bonghez, Ph.D., Managing Partner Colors in Projects, Agile transformation Coach, Autor și Speaker internațional.
Cu o vastă experiență în proiecte de Agile Transformation, Simona este specializată în facilitarea de ateliere agile interactive și practice, sprijinind companiile în îmbrățișarea unor noi modalități de gestionare a proiectelor.
Chiar dacă experiența profesională este un aspect definitoriu în activitatea ei, ea crede că nu ar fi ajuns atât de departe fără un bun simț al umorului.

Participarea este liberă.
Te așteptăm cu drag, alături de colegii sau prietenii interesați de subiect.😊

Ai nevoie de alte detalii, nu ezita să ne contactezi, îți răspundem cu drag: training@colorsinprojects.ro