Agile Coaching
ABOUT: Agile Coaching

Robert Trandafir, Agile Coach

Cu o experienţă practică de peste 10 ani în proiecte, întărită de pregătiri formale în Managementul Proiectelor (Masterat în Managementul Proiectelor, Certificare Project Management Professional PMI-PMP), Robert s-a specializat în implementarea proiectelor de tip software, atât în industria bancară cât și în industria IT&C, de la proiecte “Waterfall” la proiecte “Agile”.

Din 2018 face parte și din echipa primului unicorn din România, UiPath, unde contribuie prin expertiza sa în Managementul Proiectelor la construirea unor tehnologii de automatizare care vor schimba în decursul următorului deceniu, susține Robert, modul în care oamenii își fac jobul în fața unui calculator.

Pe lângă atracția pentru tehnologie, Robert este preocupat de dezvoltarea sa ca trainer pe subiecte de Managementul proiectelor, având ambiția de a contribui la pregătirea cât mai multor profesioniști care lucrează pe proiecte agile în România.
Robert este certificat: PMI-ACP®, PMP®, CSM, CSPO

Conversații World Café – Soluții și Strategii

Sesiunile de coaching Agile sunt organizate sub forma unei întâlniri față în față World Cafe, unde participanții listează și prioritizează (ad-hoc) subiectele de interes și discută posibile soluții având trainerul/coachul Agile ca facilitator și furnizor de informații.

În cadrul unei sesiuni de 2 ore, vor fi discutate mai multe subiecte diferite.