Înșelați de propriul creier?! – Capcane mentale și strategii de contracarare
ABOUT: Înșelați de propriul creier?! – Capcane mentale și strategii de contracarare

Simona Bonghez, Managing Partner @Colors in Projects

Cu o pregătire teoretică şi experienţă practică temeinice în Management (expertiză în Managementul schimbării, Managementul proceselor, Design Organizaţional, Management strategic şi planificare de afaceri), Simona a realizat numeroase programe de instruire şi perfecţionare în acest domeniu (inclusiv dezvoltarea materialelor suport), completate cu servicii de consultanţă (Analiza situaţiei existente, dezvoltarea afacerii, realizare plan afaceri, management al proiectelor de trasformare si repoziţionare radicală) în România, Moldova, Republica Cehă, Slovacia și Austria.

Experiența de peste 20 ani în Management de proiect (trei certificări internaționale în management de proiect oferite de Project Management Institute, International Project Management Association și UK Office for Government Commerce), dublată de experiența de peste 12 ani în instruirea adulţilor şi livrare de traininguri de management de proiect, reprezintă un avantaj personal al Simonei.

De asemenea, începând cu anul 2015, compania pe care o conduce a și dezvoltat primul board game pe teme e management de proiect, din România – PM Galaxy – Learning by Having Fun.

Are un doctorat în sociologie și este, de asemenea, trainer acreditat SDI (Strenghts Deployment Inventory) și LEGO®SERIOUS PLAY®.

Înșelați de propriul creier?! – Capcane mentale și strategii de contracarare

Membrii echipei de proiect sunt obligați să ia decizii bune sub presiune mare și restricții de timp.

Studiile confirmă că 95% dintre aceste decizii sunt rezultatul unei abordări intuitive și nu a unei logici raționale.

Ce putem face în legătură cu acest lucru? În această sesiune extrem de interactivă, vom dezvălui unele dintre cele mai critice capcane mentale care pot influența deciziile noastre și vom sugera modalități practice de a le evita.