Simulare Lego:  Agile Heist – Brick by Brick
ABOUT: Simulare Lego:  Agile Heist – Brick by Brick

Roxana Stăneiu, PMP, PSM I, Trainer @Colors in Projects

Cu o o experiență de peste 6 ani în management de proiect (atât Waterfall, cât și Agile), coaching și neuroleadership, Roxana spune că misiunea ei este cu, pentru și despre oameni. Curioasă, dornică mereu de învățare și gata oricând să iasă din zona de confort, Roxana a construit și condus echipe către realizarea unor proiecte cu impact semnificatinv în organizații, împreună cu parteneri naționali și internațioali, reușind să pună bazele unor parteneriate de lungă durată. Roxana combină bunele practici din managementul și leadershipul tradițional cu noi descoperiri din domeniul neurostiintei pentru a propune și dezvoltă noi abordări în gestionarea proiectelor și pentru creșterea oamenilor, toate pentru a spori peformanta echipelor de proiect și a organizațiilor.

Certificată Project Managemgent Professional (PMP) de către PMI Institute, împreună cu certificarea de NeuroMindfulness® Coach obținută în cadrul Neuromindfulness Institute Paris și completată de cea de Professional Scrum Master (PSM I) de la Scrum Institute, Roxana are abilitatea de a-și adapta stilul de comunicare, leadership și training în funcție de nevoile persoanelor alături de care lucrează.

În prezent, este doctorand în cadrul Facultății de Management SNSPA, construind o teză de doctorat axată pe Neuroleadership și Performanță Organizațională. Roxana a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE București, precum și programul de master Managementul Proiectelor din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA București).

Simulare Lego: Agile Heist – Brick by Brick

Agile Heist – Brick by Brick este o simulare care permite tuturor participanților să fie o parte activă a unei echipe de dezvoltare în căutarea construirii unui produs uimitor, cărămidă cu cărămidă. Dacă ai dorit vreodată să experimentezi procesul empiric al Scrum sau să vezi cum funcționează Scrum pe alte produse (Lego), în acest joc vei avea ocazia să observi dinamica specifică a echipelor agile și să te adaptezi iterație după iterație.

Va fi distractiv, creativ și bazat pe piese de Lego.