Workshop Agile: Scrum Master Dojo
ABOUT: Workshop Agile: Scrum Master Dojo

Florian Georgescu, PMI-ACP, SPS, Trainer@ Colors in Projects

Florian și-a început călătoria agilă în 2010, atunci când, făcând parte dintr-o echipa de produs, a învățat despre principiile agile și metoda Scrum.

Parte din călătorie au făcut și provocările personale cu care s-a confruntat ca Scrum Master, atunci când a trebuit să iasă din zona sa de confort și să plece în străinătate pentru a experimenta pe viu cum este să faci parte dintr-o organizație agilă. Arta de a transforma o organizație și de a o conduce în așa fel încât să îmbrățișeze princiipile agile, creându-și astfel propria sa cultură de a face față unei călătorii nesfârșite de învățare, este ceea ce îl motivează.

Cele mai rapide rezultate le obține atunci când lucrează în interiorul organizației, îi simte pulsul, experimentează direct provocările cu care aceasta se confruntă și poate dezvolta o soluție personalizată, ajutând-o astfel să își atingă obiectivele.

A lucrat atât în start-up-uri cât și în organizații medii și mari ca Scrum Master, Agile Coach dar și ca lider al echipei de Scrum Masters.

Workshop Agile: Scrum Master Dojo

Ne întâlnim la baza secretă din Casa de Agile pentru a ne antrena, a concepe strategii și a ne pregăti pentru următoarele misiuni. Alătură-te nouă într-un mediu sigur, un loc propice pentru învățare, experimentare și partajarea experiențelor cu alți Scrum Masteri.

Folosind tehnicile de facilitare Liberating Structures vom reflecta asupra parcursului nostru profesional și ne vom seta noi obiective care să ne ajute să creștem în cariera de Scrum Master.